top of page

Lisää islantilaisia villapaitoja


Nää islantilaiset villapaidat tuntuu olevan vähän samanlaisia kuin sipsit: yksi ei oikein riitä mihinkään. Mulla tosiaan kävi ensimmäisen paidan kanssa vähän mitoitus virhe ja se päätyi jonkun muun kaappiin. Nyt työn alla on ollut seuraava sellainen, jos tällä kertaa saisin siitä itselleni sopivan kokoisen.Malliksi valikoitui tällä kertaa Treelight ja värit ovat muuten samat kuin Dreymassa, mutta pohjavärinä on vaalea harmaa (0054 - light ash heather). Se vaalean harmaa jaksaa joka kerta neuloessa ihastuttaa sävyllään.

Korostusväreinä on siis tosiaan 1405 bottle green, 9423 Lagoon ja 1404 Glacier Blue.Tuntuu siltä, että olen tehnyt kauheasti kaikkea muuta tässä välissä - lähinnä siis huolehtunut noista meidän kasveista ja kissoista - joten tää toinen paita tuntuu nyt etenevän todella hitaasti. Kai se etenee hitaasti, jos sitä ei tee.Tajusin tätä tehdessäni myös, mitä tarkoitetaan sillä "nurinpäin neulomisella"; se tarkoittaa sitä, että työ vain käännetään nurjapuoli ulos päin, mutta jatketaan neulomista normaalisti pelkästään oikeilla. Se auttaa pitämään langanjuoksut löysempänä. Meinaan seuraavaksi kokeilla tätä kikkaa, kun teen kirjoneulelapasia. Sellaisia on nimittäin muutamat jonossa odottelemassa, että maltan tarttua niihin.


Takaisin aiheeseen: sovittelin tuota kaarroketta ja pitää sanoa, että olin ehkä jopa ihmeissäni siitä, miten hyvin nuo sävyt sointuvat itselleni. En malttaisi odottaa, että saan sen valmiiksi. Jos tänään illalla vaikka saisi sitä vähän edistettyä.

Komentarze


bottom of page