top of page

Kesämuistoja ja syksyn kuulumisia


Oon erinomainen tässä blogien perustamisessa, aloittamisessa ja unohtamisessa. Koetan jatkossa olla hieman täsmällisempi näiden postauksien aikatauluttamisessa. Kesäisin varmasti tulee jatkossakin olemaan hiljaisempaa täällä, kun kalenteri täyttyy kesäkivasta ja seikkailuista.


Kesä oli taas täynnä elämää ja ihania hetkiä. Sitten tuli sadonkorjuu aika ja nyt onkin jo marraskuu, pimeä tulee liian aikaisin ja kaikki on synkkää.

Pihalla suurin osa kasveista on kuollut, vaikka lämpimään sään takia ruoho jaksaa yhä vihertää. Viimeinen auringonkukka sinnittelee yhä pihan perällä ilahduttamassa, mutta sekin vetelee jo viimeisiään.Kesä ja syksy ovat menneet todella nopeasti. Aika on kulunut töiden ja harrastuksien parissa - ja olen autuaasti unohtanut tämän blogin ja sen, että tätäkin olisi hyvä päivitellä. Positiivisena asiana tämän blogin kannalta sanottakoon, että aiheita, joista kirjoittaa on reippaasti ja olen vihdoin löytänyt oikeat työkalut somen ylläpitoon, joten osaan nyt aikatauluttaa postaukset oikein ja saan ehkä tämän(kin) homman rullaamaan tässä kaiken muun ohessa.


Niistä muista harrastuksista ja jutuista kirjoittelen teille vähän myöhemmin.

Chilikausi 2022 on alkanut hyvissä merkeissä ja aikaisimmat pikkuchilit (kylvetty elokuussa) tarvitsevat kohta taas isompaa ruukkua. Tilailin vihdoin myös kasvivalot ja lämpömaton, niin päästään ainakin chilien kanssa ihan uudelle tasolle.

Ensi kesän lajikkeista varmaan kirjoittelen oman juttunsa myöhemmin, mutta pitää tähän samaan hengenvetoon sanoa, että on kohtalokasta seurata Fatalii Seedsin hommia useammassa mediassa, kun siellä on ollut taas turhan monta kiinnostavaa lajiketta tänä syksynä.Joogassa aikanaan opin, että tärkeintä ei ole se, että tekee joka viikko, vaan se, että palaa aina asian pariin, vaikka aikaa kuluisikin välissä. Sitä samaa opetusta meinaan nyt noudattaa tämän blogin kanssa. Jatkan siitä mihin jäin.


Mitä teille kaikille kuuluu? Kerro kommenteissa, mikä just sua piristää marraskuun keskellä!

Opmerkingen


bottom of page